29/2/08

Από τα πάντα ρεί στο wind of change

Ε λοιπόν αυτές τις μέρες νομίζω οτι ξεφεύγουμε από το τέλμα!!! Από τα πάντα ρει του Ηράκλειτου στο Wind of Change των Scorpions. Αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή μας και αυτό το βιώνουμε καθημερινά. Ανεξάρτητα αν πολλές φορές στη ρουτίνα της καθημερινότητας το χάνουμε και αυτό.
Ξεκινάμε λοιπόν:

  • Στα blogs λεει θέλουνε να βάλουνε κανόνες. Αφού όλα τα άλλα τακτοποιηθήκανε καιρός είναι να βάλουμε και κανόνες στο διαδύκτιο.

  • Η Κωνσταντίνα (ψιλικατζού) δήλωσε οτι αποχωρεί. Τώρα πρέπει για πρώτη φορά να δηλώσω ότι ήταν η αιτία που μπήκα στα bloggs. Την είχα ακούσει από μια εκπομπή στο ράδιο δεν θυμάμαι πότε και την «ερωτεύτηκα». Από τότε την διαβάζω ανελλιπώς.Κωνσταντίνα σε ευχαριστώ.

  • Αποφάσισα οτι είναι πολύ δύσκολο και επίπονο πράγμα η συγγραφή οπότε έβαλα και άλλους δυο (για την ώρα) στο bloggaki. Πρόκειται για δύο εξαίρετους νέους με μέλλον!!! Καλή αρχή Λύσις και Μαρκήσιε. Περιμένουμε εναγωνίως να σας διαβάσουμε.

  • Η Μακεδονία είναι μία, είναι δύο είναι τρεις, πόσες είναι τέλος πάντων. Γιατί στο σχολείο μας μαθαίνουνε ένα σορό μπούρδες για να μην το πω αλλιώς?? Και γιατί δεν μας δίνουνε να διαβάσουμε όλες τις πτυχές των πραγμάτων. Αφελείς ερωτήσεις θα μου πείτε. Μάλλον.

  • Ο Τσίπρας έγινε αρχηγός πολιτικού κόμματος στα 33 του. Δεν φτάνει αυτό αλλά και δεν είναι και λίγο για να συμβούν ανατροπές στο πολιτικό τοπίο της χώρας.


Ας αφήσουμε λοιπόν τις αλλαγές να εξελιχθούν αλλά να οδηγούμε εμείς τις εξελίξεις. Μην μας συμπαρασύρουν και χάσουμε τους εαυτούς μας. Ας αλλάζουμε το περιβάλλον κρατώντας σταθερούς τους εαυτούς μας ή ας αλλάζουμε τους εαυτούς μας κρατώντας σταθερό το περιβάλλον.